• kokkino synefo 2 site980x300
 • metmorfphoseis slide show
 • AUTOKINITO1
 • zurich1


Όροι Χρήσης

Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας www.artenostra.gr και η αγορά των προϊόντων, προϋποθέτει την αποδοχή εκ μέρους των χρηστών, των παρακάτω όρων :

1. ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 • Οι πωλήσεις γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας. Δεν υπάρχει έκθεση των προϊόντων, στην έδρα της Εταιρείας.
 • Έχουμε καταβάλλει την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να απεικονίζονται τα έργα και τα αντικείμενα που σας παρουσιάζουμε, όσο πιο πιστά είναι δυνατόν. Ωστόσο, λόγω των διαφορών που υπάρχουν ανά υπολογιστή και ανά οθόνη, δεν είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε ότι αυτό που βλέπετε στην οθόνη σας απεικονίζει με ακρίβεια το πραγματικό χρώμα του έργου.
 • Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να δείτε δείγμα της τεχνικής Giclee Printing - αν δεν την γνωρίζετε ήδη - εφόσον μας το ζητήσετε και συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας. Με την εκδήλωση του ενδιαφέροντός σας, θα σας στέλνουμε άμεσα δείγμα. Αυτό δεν παρέχει καμία υποχρέωση αγοράς από μέρους σας.
 • Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ανά πάσα στιγμή ένα προσφερόμενο έργο και σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή σας, να το αλλάξετε με ένα άλλο αν θέλετε, ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων.
 • Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν το νόμιμο ΦΠΑ, εκτός από τα Πρωτότυπα έργα στα οποία η τιμή πώλησης δεν περιλαμβάνει τον ΦΠΑ. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή.

2. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο χρήστης υποχρεούται να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία στην ιστοσελίδα. Επίσης, οι χρήστες/επισκέπτες καλούνται να χρησιμοποιούν λογισμικό προστασίας από ηλεκτρονικούς ιούς, Trojan horses, time bombs, ή άλλα επιβλαβή προγράμματα και στοιχεία.

3. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η πληρωμή πραγματοποιείται με έναν από τους παρακάτω τρόπους :

 • Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Αποδεχόμαστε τις πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS. 
 • Με χρήση της υπηρεσίας PayPal
 • Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Στη περίπτωση αυτή, μην παραλείψετε να δώσετε το ονοματεπώνυμό σας σαν αιτιολογία καθώς και τον αριθμό παραγγελίας σας. Σε κάθε περίπτωση πληρωμής με τραπεζική κατάθεση, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax ( 211 8006851) ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ο τραπεζικός λογαριασμός είναι :

ALPHA BANK
IBAN Λογαριασμού : GR3401401630163002320003260
Δικαιούχος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β. ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ Ε.Ε.

4. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 • Οι αποστολές γίνονται με courier.
 • Το κόστος αποστολής των έργων βαρύνει τον αγοραστή (6€ ανά αντικείμενο περιλαμβανομένου ΦΠΑ για την Ελλάδα), εκτός από την περίπτωση που οι αγορές του υπερβαίνουν τα 250€, οπότε το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για την Ελλάδα. Αυτό δεν ισχύει για ειδικές περιπτώσεις μεγάλων αντικειμένων (ογκώδεις κατασκευές) τα οποία παραδίδονται χωρίς χρέωση μεταφορικών μόνο στην περιοχή της Αττικής. Σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον φόροι, τέλη, δασμοί κλπ που βαρύνουν τον πελάτη.
 • Η αποστολή των ειδών μπορεί να πραγματοποιηθεί από 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες, και σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε άμεσα για την διαθεσιμότητα και την ημερομηνία αποστολής.
 • Η διεύθυνση που δηλώνει ο πελάτης πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη, σε περίπτωση αλλαγής οφείλει άμεσα να ενημερώσει την εταιρεία μας και πάντως πριν την αποστολή των ειδών. Σε περίπτωση που δοθούν λάθος στοιχεία ή δεν βρεθεί κάποιος να παραλάβει τα παραγγελθέντα είδη, θα χρεωθείτε με τα επιπλέον έξοδα επιστροφής των ειδών στην εταιρεία μας.
 • Η φροντίδα μας για να πακεταριστούν τα είδη σωστά και να τα παραλάβετε όπως πρέπει, θα είναι αμέριστη, στη περίπτωση όμως που παραλάβετε προϊόν με κατεστραμμένη συσκευασία, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αμέσως τηλεφωνικά.

5. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα είδη που αγοράσατε, με την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους. Στη περίπτωση αυτή, θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής των ειδών στην εταιρεία μας.

6. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα Προσωπικά δεδομένα χρηστών/επισκεπτών που ζητούνται από το Arte Nostra, περιορίζονται σε πληροφορίες απαραίτητες για την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος και την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού, με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτησή τους και δεν χρησιμοποιούνται από τρίτα πρόσωπα.
Το Arte Nostra μπορεί να συλλέγει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών/επισκεπτών της παρούσας ιστοσελίδας, μόνον εάν τα ως άνω δεδομένα παρέχονται από τους ενδιαφερομένους οικειοθελώς για τους εξής σκοπούς:

 • για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες/επισκέπτες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας
 • για την ενημέρωση των χρηστών/επισκεπτών για τα νέα έργα του Arte Nostra μετά από συγκατάθεσή τους. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να ενημερώνεστε από την εταιρεία μας, παρακαλούμε απλά ενημερώστε μας με e-mail.

7. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

 • Η ιστοσελίδα www.artenostra.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της εταιρείας ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β.ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ Ε.Ε. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από αυτόν τον διαδικτυακό τόπο, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, και παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β.ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ Ε.Ε και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
 • Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό κάτοχο του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου.
 • Τα πνευματικά δικαιώματα για όλα τα έργα καλλιτεχνών που εμφανίζονται στις ιστοσελίδες, ανήκουν στους ίδιους τους καλλιτέχνες και απαγορεύεται ρητά οποιουδήποτε είδους αντιγραφή, εκτύπωση, ανατύπωση ή αναπαραγωγή.
 • Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα www.artenostra.gr, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ιστοσελίδας www.artenostra.gr και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού.
 • Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνιση και έκθεση όλων των ανωτέρω στις ιστοσελίδες www.artenostra.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Το Arte Nostra έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να αναθεωρήσει, τροποποιήσει ή καταργήσει τους παρόντες Όρους μονομερώς, σύμφωνα με την ελεύθερη κρίση του, ενημερώνοντας ταυτόχρονα το παρόν κείμενο για κάθε αλλαγή.

feedback
feedback